JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND Detaje

 

I bardhë - 8246/064

The slim boyfriend

Xhinse me shtrat mesatar dhe pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Detaje me grisje. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber & Care for water: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuk i kultivuar nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin. Gjithashtu, këto veshje janë ngjyrosur duke përdorur teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 8 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s
Pamje 9 nga JEANS ZW PREMIUM SLIM BOYFRIEND të Zara-s