JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK Detaje

 

E zezë - 9632/273

The Skinny Mommy in Midnight Black.

Mid waist skinny jeans with a five-pocket design. Featuring an elastic waist and button fastening on the front.

HEIGHT OF MODEL: 177 cm. / 69.6″

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS ZW PREMIUM SKINNY MOMMY MIDNIGHT BLACK të Zara-s