JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 9632/040

The Petit In White.

Jeans slouchy me bel të lartë me pesë xhepa. Mbyllje në pjesën e përparme me zinxhir dhe kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS ZW PREMIUM PETIT WHITE të Zara-s