JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE Detaje

 

E kaltër e mesme - 5899/063

Jeans skinny me shtrat mesatar dhe pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Detaje qëndisjesh anësore të kombinuara me kontrast. Palë me finiturë të fijëzuar. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS Z1975 QËNDISJE ANËSORE të Zara-s