FUSTAN XHINS CUT OUT

Fustan xhins me jakë me kapakë dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me perçina përpara. Detaj cut out në pjesën e përparme.

I bardhë | 9632/708

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.