FUSTAN TWEED ME KOMBINIM Detaje

 

Natyrale/Bezhë - 2461/168

Fustan me jakë të rrumbullakët, dekolte V dhe mëngë të shkurtra. Xhepat të mëdhenj të kombinuar me kontrast imitim lëkure. Finiturë e fijëzuar.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN TWEED ME KOMBINIM të Zara-s