FUSTAN STREÇE ÇIKLIZMI PIPING SPORTIVE

Fustan, jakë e rrumbullakët dhe tiranda. Streçe çiklizmi brenda me xhep dhe llastiqe për top tenisi. Detaj me bordurë me kontrast. Stampim teksti në kraharor.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.

Blu e errët | 0673/618

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.