FUSTAN RRJETË ME VALËZIME Detaje

 

E zezë - 2102/269

Fustan me jakën e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Detaje qëndisje me valëzime kombinuar me një ngjyrë. Astar i brendshëm. Mbyllje e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN RRJETË ME VALËZIME të Zara-s