FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE Detaje

 

Natyral - 0387/066

Fustan midi me jakë V dhe pa mëngë me flutura. Detaje me tyl me pika dhe me qëndisje kombinuar me një ngjyrë. Bel elastik. Astar i brendshëm. Prerje me të çarë përpara. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN RRJETË ME CËRKA ME QËNDISJE të Zara-s