FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT Detaje

 

E zezë - 5039/030

Fustan me jakën e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Astar i brendshëm. Finiturë me pala. Mbyllje mbrapa me çarje dhe fjongo.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN PLUMETI GJYSMË TRANSPARENT të Zara-s