FUSTAN MINI I DERDHUR Detaje

 

E bardhë/E zezë - 2049/144

Fustan me jakë V dhe mëngë të gjata. Detaje me rrudha dhe finiturë me flutura. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN MINI I DERDHUR të Zara-s