FUSTAN MIDI ME RRIP Detaje

 

Mandarinë - 2379/475

Fustan me jakë të lartë dhe mëngë të gjata. Detaje palash në pjesën e belit dhe rrip i kombinuar me një ngjyrë. Finiturë me çarje anësore. Mbyllje mbrapa me zinxhir të fshehur.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN MIDI ME RRIP të Zara-s