FUSTAN ME VIJA ME FJONGO ME KONTRAST Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 5189/604

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbyllje në formë loti me kopsë mbrapa. Bel elastik me aplikim me fjongo me kontrast. Detaje të mbledhura dhe finiturë me flutura poshtë. Stampim me vija.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME VIJA ME FJONGO ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME VIJA ME FJONGO ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME VIJA ME FJONGO ME KONTRAST të Zara-s