FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI Detaje

 

E zezë - 3198/257

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të gjata. Detaje të kopsave fallco të veshura me copë përpara. Finiturë me pala.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME STAMPIME LEOPARDI të Zara-s