FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 7901/100

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të gjata me pala. Xhepa anësorë të fshehur në tegel. Detaje të pencave në pjesën e përparme dhe rrip në të njëjtën pëlhurë. Mbyllja përpara me kopsa me astar.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME RRIP IMITIM LËKURE të Zara-s