FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA Detaje

 

Bordo - 3390/001

Fustan i thurur me jakë të ngritur dhe mëngë të gjata me finiturë me mansheta të gjera. Finiturë me linja të gjera.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME MËNGË TË FRYRA të Zara-s