FUSTAN ME LULE ME RRIP Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 3666/078

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të shkurtëra. Detaj me rrip i kombinuar me një ngjyrë dhe me rrudha përpara. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME LULE ME RRIP të Zara-s