FUSTAN ME KUADRATE Detaje

 

E kaltër - 1148/373

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata me finiturë llastiku. Mbërthesë në formë loti me kopsa mbrapa. Detaje me hoje blete në kraharor dhe valëzim mbi supe. Stampim me kuadrata Vichy.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME KUADRATE të Zara-s