FUSTAN ME FLUTURA Detaje

 

E kaltër rose - 8741/040

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe jakë V me mëngë nën bërryl. Detaje të rrudhura dhe me pineskë kombinuar me një ngjyrë. Palë me flutura në fund. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN ME FLUTURA të Zara-s