FUSTAN JAKË ME KONTRAST Detaje

 

E zezë - 7484/063

Fustan me jakë V dhe mëngë të gjata nën bërryl të mbyllura me llastik dhe frudha. Detaje pëlhure të kombinuar me një ngjyrë . Bel elastik. Mbërthesë te pjesa e sipërme tip polo me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN JAKË ME KONTRAST të Zara-s