FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 9878/073

Fustan midi i derdhur me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata të mbyllura me llastik. Astar i brendshëm. Detaje të rripit kombinuar me kontrast me togëz metalike. Bel elastik dhe finiturë asimetrike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR ME RRIP të Zara-s