FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA Detaje

 

E zezë/ E bardhë - 2506/814

Fustan me jakë V dhe mëngë të gjata. Bel elastik me nyjë përpara dhe poshtë me finiturë me flutura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR ME PIKA të Zara-s