FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 8514/059

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe jakë V me fjongo. Mëngë të gjata me finiturë elastike. Astar i brendshëm. Detaje me flutura kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s