FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. Detaje

 

Gri e errët - 2298/002

Fustan i shkurtër trikotazhi me jakë të lartë dhe mëngë të gjata. Detaje me kopsa metalike të rremë pjesa e sipërme.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I SHKURTÉR ME KANALE. të Zara-s