FUSTAN I LIRSHËM I STAMPUAR Detaje

 

E gjelbër e errët - 2617/155

Fustan me jakë V dhe me mëngë të gjata të mbyllura në fund. Mbërthesë me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUSTAN I LIRSHËM I STAMPUAR të Zara-s