FUSTAN I KOMBINUAR ME SHUMË LULE Detaje

 

E verdhë - 5350/511

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbyllje me perçinë mbrapa dhe detaj me kapak poshtë. Stampim në shpatulla.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME SHUMË LULE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME SHUMË LULE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME SHUMË LULE të Zara-s