FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA Detaje

 

Kaki e çelët - 2464/087

Fustan i shkutër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me finiturë elastike. Xhepa anësore fshehur nëN tegel dhe xhepa të rremë me kapak përpara. Bel i rregullueshëm me fjongo. Mbërthesë përpara tip polo me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I DERDHUR ME JAKË PËRPARA të Zara-s