FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM Detaje

 

Kafe e hapur - 2545/330

Fustan i gjatë me jakë V dhe tiranda të holla. Detaje me lidhëse të rregullueshme në kraharor.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN FINITURË SATENI ME VOLUM të Zara-s