FUND TUB ME KUADRATA Detaje

 

Ngjyrë toke - 3068/040

Fund tub me bel të lartë. Xhepat e përparmë. Detaje të lakut në rrip. Prerje e çarë mbrapa. Mbyllja e përparme me zinxhir, me kopsë të brendshme dhe tokëz metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 2 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 3 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 4 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 5 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 6 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s
Pamje 7 nga FUND TUB ME KUADRATA të Zara-s