FUND ME PALA DHE MODEL "PIED DE POULE" Detaje

 

E bardhë/E zezë - 4886/047

Fund midi me plata, bel të lartë dhe zinxhir anësor të fshehur në tegel. Detajet e rripit me tokëz të veshur më të njëjtën pëlhurë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 2 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 3 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 4 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 5 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 6 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s
Pamje 7 nga FUND ME PALA DHE MODEL " të Zara-s