FUND IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 2969/243

Fund i shkurtër me rrudah me bel elastik dhe astar të brendshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga FUND IMITIM LËKURE të Zara-s