BLUZË STAMPIM ME PALMA BIG OLITA

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Stampim në kraharor.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 4805/623

6,95 EUR-25%4,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë
  • Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.