BLUZË SMILEYWORLD ® HAPPY COLLECTION EMBOSSED FLUORI

Bluzë me kapuç dhe mëngë të gjata me mansheta fundore. Stampim SMILEYWORLD ® HAPPY COLLECTION FLUORI përpara me detaj teksti me reliev, dhe në shpinë. Finitura me llastik.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 5431/744

19,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë