BLUZË ME VIJA OVERSIZE

Bluzë oversize me jakë të rrumbullakët me finiturë llastiku dhe mëngë të shkurtra.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Rozë | 3402/141

7,95 EUR-60%2,99 EUR

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë