BLUZË ME PALMA

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Stampim all over. Detaj me prerje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë natyrale | 6061/656

7,95 EUR-35%4,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 12-18 months (86 cm)
 • 18-24 months (92 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 2-3 years (98 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 3-4 years (104 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 4-5 years (110 cm)
  Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë