BLUZË STAMPIM NEW YORK

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me finiturë llastiku. Stampim teksti përpara dhe fotografi me Statujën e Lirisë në shpinë. Finitura llastiku.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Kafe e çelur | 6224/602

8,99 EUR-20%6,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 6 vjeç (116 cm)
  • 7 vjeç (122 cm)
  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë