BLUZË LOGO X RHUIGI

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Stampim me logo x Rhuigi të kombinuar me kontrast përpara dhe prapa. Finitura me llastik.

Koleksioni special x RHUIGI.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E bardhë e thyer | 0761/364

35,95 EUR-55%15,99 EUR

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L
  • XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë