BLUZË CALIFORNIA

Bluzë me kapuç të rregullueshëm me lidhëse dhe mëngë të gjata. Detaj me tekst të kombinuar me kontrast.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 15% pambuk i ricikluar.

Gri me cirka | 5643/304

25,95 EUR

Zgjidh masën

  • S
    Shih produkte të ngjashme
  • M
  • L
    Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë