BLUZA THURJE E STRUKTURUAR ME VIJA Detaje

 

Natyrale e hapur - 5767/527

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthesë me kopsa mbrapa. Stampim me vija.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZA THURJE E STRUKTURUAR ME VIJA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZA THURJE E STRUKTURUAR ME VIJA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZA THURJE E STRUKTURUAR ME VIJA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZA THURJE E STRUKTURUAR ME VIJA të Zara-s