BLUZË TUTASH BAZIKE ME KAPUÇ Detaje

 

Rozë e zbehtë - 4087/300

Bluzë me kapuç të rregullueshëm me lidhëse dhe mëngë të gjata. Xhepa para lloj kanguri. Përfundon me llastik.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 15% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

7 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË TUTASH BAZIKE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË TUTASH BAZIKE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË TUTASH BAZIKE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË TUTASH BAZIKE ME KAPUÇ të Zara-s