BLUZË SPORTI E KOMBINUAR Detaje

 

I bardhë - 4873/670

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të kombinuara. Stampime me tekst në kraharor dhe aplikim cope në hem. Çarje anësore me detaje shiritash.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË SPORTI E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË SPORTI E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË SPORTI E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË SPORTI E KOMBINUAR të Zara-s