BLUZË RANGLAN ME KONTRAST Detaje

 

Duhan - 0722/660

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me kontrast. Stampuar me tekst në gjoks.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË RANGLAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË RANGLAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË RANGLAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË RANGLAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË RANGLAN ME KONTRAST të Zara-s