BLUZË POLAROID™ Detaje

 

I bardhë - 4644/404

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Stampime kombinuar me kontrast me logo Polaroid ™ PLR IP Holdings, LLC.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË POLAROID™ të Zara-s