BLUZË PLAZHI ME STAMPIM ME PESHKAQENË Detaje

 

E kaltër - 3391/544

Bluzë plazhi me jakë të ngritur dhe mëngë të shkurtëra. Mbyllje me perçinë mbrapa. Stampim me peshkaqenë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PLAZHI ME STAMPIM ME PESHKAQENË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PLAZHI ME STAMPIM ME PESHKAQENË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PLAZHI ME STAMPIM ME PESHKAQENË të Zara-s