BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 2725/600

Bluzë me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata të fryra. Stampuar me MICKEY MOUSE © DISNEY para me motive me qëndisje të valëzuara me temina. Finiturë hem asimetrike me hapje në anësore.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË MICKEY MOUSE © DISNEY të Zara-s