BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ Detaje

 

E kaltër e hapur - 2458/805

Bluzë me jakë të rrumbullakët jakë V. Mëngë të gjata të përveshura me ilik dhe kopsë. Xhepa të mëdhenj në pjesën e sipërme. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME XHEPA TË MËDHENJ të Zara-s