BLUZË ME VOLUM Detaje

 

I bardhë - 0858/013

Bluzë me jakë rrumbullake dhe mëngë të shkurtra. Detaje të hemit me finiturë me volum.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME VOLUM të Zara-s