BLUZË ME STAMPIM SMILEY® Detaje

 

I bardhë - 0085/319

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaje stampimi përpara të Smiley® kombinuar me kontrast.JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME STAMPIM SMILEY® të Zara-s