BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA Detaje

 

Gri e errët - 3860/662

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Xhep i jashtëm mbi gjoks me dhe aplikim me perçina.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME STAMPIM ME KITARË ME PERÇINA të Zara-s