BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT Detaje

 

E bardhë e thyer - 4886/028

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje pëlhure kombinuar mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME QËNDISJE TE MËNGËT të Zara-s